Kedves Szülők!

Kezdődik az óvodai beiratkozások időszaka. A nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett. Az elkövetkezendő nevelési év első napja 2022. szeptember 01.

Egy pár szóban az Újszentiváni Tölgyfa Óvoda és Bölcsőde, óvoda tagintézményéről:

Óvodánk történetében 100 éves múltra tekinthetünk vissza. Újszentivánon 1909. szeptember elsején nyílt meg az első óvoda. Jelenlegi épületet 2016. szeptember elsején vehettük birtokba. A hatalmas területű udvaron ovifoci pálya is található a hozzá szükséges sporteszközökkel. Óvodánk három csoportja munkanapokon 6 órától várja a gyermekeket. Vegyes csoportjainkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermeki tulajdonságok, készségek és képességek fejlődése optimális feltételekkel, vidám, boldog, örömteli, szabad, játékos, bizalmas óvodai életben valósuljon meg, minden esetben igazodva, a gyermek személyiségéhez, szükségleteihez, képességeihez. Az óvoda közvetlenül segíti az iskolai beilleszkedéshez szükséges gyermeki személyiségvonások fejlődését.

A főbb ünnepeken kívül számos egyéb nevezetes nap is a foglalkozások középponti témáját biztosítja, például: Mihály-nap, Márton nap, Medve Nap, Méhek napja. Az állatok világnapja alkalmából vadasparki kirándulást, a növények és fák napja alkalmából füvészkerti kirándulást szervezünk.

A mindennapi tevékenységközpontú foglalkozásokon túl lehetőséget biztosítunk további egyéni és kiscsoportos foglalkozásokra is. Az 5. életévüket betöltött, beszédükben, hangképzésükben hiányosságokkal küzdő gyermekekkel logopédus, a sajátos nevelési igényű (SNI) valamint beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel (BTMN) küzdő gyermekekkel pedig fejlesztő pedagógus foglalkozik. Az év eleji szűrések során kijelölt gyermekeknek gyógytorna biztosított. Mindezeken túl lehetőséget kínálunk úszás, cselgáncs, és angol nyelvű foglalkozásokra is.

Lehetőséget biztosítunk, hogy óvodánk épületét és életét április 29-én délelőtt nyílt napunkon személyesen is megtekintsék. Részvételi szándékát kérjük legkésőbb április 22-ig jelezze telefonon vagy emailben (tel.: +36-20-772-3559, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Az Újszentiváni Tölgyfa Óvoda és Bölcsőde május 2-val kezdődő héten délutánonként 14 és 16 óra között tartja óvoda a tagintézménybe történő beiratkozást. Azonban kérünk mindenkit, a várakozás és az esetleges fertőzés veszély elkerülése miatt a személyes megjelenés előtt, időpontegyeztetés céljából keresse óvodánkat a +36-772-3559-es telefonszámon. A beiratkozás online formában is történhet az alábbi linken keresztül: BEIRATKOZÁS LINK.

Kérdés esetén, keresettek minket bizalommal!

Újszentiváni Tölgyfa Óvoda és Bölcsőde dolgozói

KNESZECYC-4

  • Projek adatok
  • Beszámoló
  • image

Elektronikus ügyintézés

  • image
  • image
  • image

Képes beszámoló

fn bkkXXIII. Újszentiváni falunap

Putnik Tivadar (1929-1998)

  • image
  • image
  • image

MFP logo RGB

bga alap logo

Rövid hírek

Legfrissebb szám

Oldalainkat 234 vendég és 0 tag böngészi