Újszentiváni Tölgyfa Óvoda és Bölcsőde

 

Bölcsőde

Cím: Újszentiván, Árpád utca 5.

Telefonszám: + 36 20 355 1519

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Intézményvezető: Révész Rozália

 

Bemutatkozik az újszentiváni bölcsőde


Újszentiván egy nagyon szép, új intézménnyel bővült. 2012. október elsején megnyitotta kapuit a bölcsőde. Sok szülő és még több kisgyermek örömére.
20 hetestől 3-4 éves korú gyermekek napközbeni ellátását végzi magas színvonalon.

A bölcsőde könnyen megközelíthető, csendes helyen, zöld övezetben helyezkedik el.
Meleg, barátságos átadó fogadja az érkező gyermekeket, ahol nyugodt körülmények között történik az átöltözés és a búcsúzkodás. Innen közvetlenül a saját csoportszobájukba léphetnek be.
Világos, tágas csoportszobáinkban a gyermekeknek, életkoruknak és fejlettségi szintjüknek megfelelő színes játékkészlettel biztosítjuk a nyugodt, szabad játék lehetőségét. A játéktevékenységhez mind a konstruáló, mind a szerepjátékok eszközei megtalálhatók.

A napvédőponyvával ellátott nagy terasz biztosítja a szabad levegőn való altatást, ami egészséges. Jobb lesz a gyermekek étvágya, erősödik az immunrendszerük.
A bölcsőde tágas füves udvarán a különböző nagymozgást elősegítő játékok teszik lehetővé a mozgásfejlődést. Fajátékokkal, homokozóval, csúszdával, sok-sok kerti játékkal élvezetes a kint tartózkodás. Nyáron a nagy melegben a pancsolást is tudjuk biztosítani.

Higiénés szokások elsajátítására szép, tiszta, jól felszerelt fürdőszoba áll rendelkezésre.

A korszerű berendezések a gyermekek biztonságát, önállósodását, és egészséges fejlődését segítik elő.

A tervezett nyitva tartás ideje alatt - 6:00 - 17:30 -  kisgyermeknevelők foglalkoznak a gyermekekkel. A nyitvatartási idő igény esetén változtatható.

A bölcsődei időszak alatt ugyanaz a kisgyermeknevelő gondozza és neveli a gyermeket. A személyi állandóság biztonságot nyújt.

Szakképzett kisgyermeknevelők érzelmi biztonságot nyújtó családias környezetben gondoskodnak a gyermekek harmonikus fejlődéséről. Biztosítják a nyugodt, elmélyült játék feltételeit, a szabad levegőn való mozgást és az évszakoknak megfelelő sokféle tevékenységet. A napi program a gyermek fejlettségéhez, igényeihez igazodó, segíti a gyermeket a társas lét szabályainak megismerésében.

Mondókákkal kísért mozgásos játékok, bábozás, képeskönyv nézegetés fejlesztik a gyermekek szókincsét, bővítik ismereteiket.

Kellő idő biztosításával, elismerő támogatással, sok dicsérettel, az életkori sajátosságok figyelembevételével segítik elő az önállósodás kibontakozását.
Közösen szervezett rendezvényeink mélyítik el a szülők-kisgyermeknevelők jó kapcsolatát.

Az élelmezésben biztosítjuk a napi négyszeri, vitaminokban gazdag, egészséges táplálkozást, és mindenféle diétát.

Környezetbarát, korszerű geotermikus fűtésrendszer biztosít a gyermekek számára megfelelő hőmérsékletet télen-nyáron.


Dolgozók bemutatása:

Bölcsődevezető: Révész Rozália – szakképzett kisgyermeknevelő vagyok, felsőfokú végzettségem is van. 28 éve dolgozom bölcsődébe, 16 évig voltam helyettes.

4 megfelelően szakképzett és tapasztalt kisgyermeknevelő foglalkozik a gyermekekkel.

Makuláné Hegedűs Andrea
Ábrahám Füzes Éva
Jámborné Csonka Gyöngyi
Bárdos Emese

Célunk:

Nevelői magatartásunkkal, szakmai tudásunkkal megfelelő, biztonságos környezet kialakításával megteremteni az egészséges életvitelt. A gyermekek szocializációját, a képességek fejlesztését, érzelmi világuk gazdagítását, a szép iránti vonzalmak kialakítását.
Nyugodt, békés légkörben egymással toleráns, tevékeny gyermekek nevelését.

A bölcsőde nyitott, mindenkit szeretettel várunk!

 

Révész Rozália
Bölcsődevezető

bolcsode furdoszoba

micimacko csoport

pillango csoport

 

KNESZECYC-4

  • Projek adatok
  • Beszámoló
  • image

Elektronikus ügyintézés

  • image
  • image
  • image

Képes beszámoló

fn bkkXXIII. Újszentiváni falunap

Putnik Tivadar (1929-1998)

  • image
  • image
  • image

MFP logo RGB

bga alap logo

Rövid hírek

Legfrissebb szám

Oldalainkat 259 vendég és 0 tag böngészi